يون تائو، متخصص هوش مصنوعي شرکت علي‌بابا مي‌گويد: «ما در اسنتيتوي پژوهشي و تحقيقاتي علي‌بابا الگوريتم هوشمندي را طراحي کرديم که قادر است مسافراني که فاقد ماسک هستند و تب بالايي دارند را شناسايي کند. سامانه فوق با هدف مقابله و کنترل ويروس کرونا طراحي شده است. اين سامانه مي‌تواند از فناوري‌هايي همچون تصويربرداري حرارتي به منظور شناسايي افرادي که تب دارند استفاده کند. در اين حالت ومي ندارد تا افراد سالم به بيماران احتمالي نزديک شوند تا اين مسئله را بررسي کنند. ميزان خطاي اين سيستم در تشخيص درست دماي بدن بيماران از طريق تماس غير مستقيم تنها 0.3 درجه سانتي‌گراد است. اگر سامانه فردي را پيدا کند که درجه حرارت بدن او بيش‌تر از حد معمول است، به کارمندان گيت‌هاي فرودگاه هشدار داده و مکان مسافر را مشخص مي‌کند. سامانه فوق تنها به 20 ثانيه زمان براي انجام اين‌کار نياز دارد و با دقت 96 درصد قادر به شناسايي درست افراد مبتلا به ويروسکرونا است.» اسنتيتوي تحقيقاتي علي‌بابا براي آموزش اين مدل هوشمند از داده‌هاي بيش از 5000 بيمار که آلودگي آن‌ها تاييد شده بود استفاده کرد.


علي‌بابا مي‌گويد: «سامانه فوق با اسکن‌هاي CT مي‌تواند افراد آلوده به کرونا را تشخيص داده و همچنين فرق ميان کرونا و ويروس پنوموني (عفونت‌هاي رايج ريه) را تشخيص دهد. اين ابزار تشخيصي جديد اولين بار در بيمارستان تازه تاسيس ژنگژو در استان هنان آزمايش شد. علي بابا مي‌گويد: «اين سيستم همچنين در بيش از 100 بيمارستان در استان‌هاي هوبي، گوانگدونگ و آنهويي مستقر شده است. اين الگوريتم جديد مي‌تواند به ميزان قابل توجهي فشار بر بيمارستان‌ها و کادر پزشکي را کم کند، زيرا در مدت زمان 20 ثانيه فرآيند شناسايي و تشخيص را انجام مي‌دهد. معمولاً براي تجزيه و تحليل سي‌تي اسکن از يک بيمار مشکوک و تشخيص باليني، پزشک بين 5 تا 15 دقيقه زمان نياز دارد که اسکن‌ها گاهي اوقات شامل بيش از 300 تصوير مي‌شوند.»


 


منبع :https://www.shabakeh-mag.com


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه صنعتی و تولیدی آجر سفال توحید اصفهان بهزیستی سیمرغ Roshan texi ـــــــــــــــــــــــــیاسمنـــــــــــــــــــــ کافه سهام رنگی چت | چت رنگی جراح زیبایی