همينطور که تکنولوژي تغيير و پيشرفت ميکند، متخصصان و مشاوران امنيت ديجيتال هم روش هاي جديد و بهتري را براي در امان ماندن کاربران دنياي ديجيتال و مجازي ارائه مي دهند. پرولاين در اين مقاله با ارائه راهکارهاي کاملا عملي تلاش مي کند کاربران اينترنت را با اصول حفظ حريم شخصي آشنا سازد. در ادامه با ما همراه باشيد.بحث حفظ حريم شخصي در اينترنت روز به روز بيشتر اهميت پيدا ميکند و کاربران درحال حاضر نسبت به اين موضوع بسيار حساس و ريزبين شده اند. درست است که همچنان تعريفي دقيق وجامع در بحث حريم شخصي و حفظ  حريم شخصي نوشته نشده اما متخصصان، آن را مجموعه اي از قوانين ميدانند که به منظور رعايت حقوق کاربران و حفظ امنيت آنها در هنگام استفاده از اينترنت و سيستم هاي رايانه اي تبيين شده است. در اين مقاله 6 راهکار کاملا عملي و البته مقدماتي براي شما آورده شده تا با رعايت آنها بتوانيد گام بزرگي براي حفظ حريم شخصي خود برداريد.


 


مرزهايتان را تعيين کنيد و به آنها پايبند باشيد


بهترين راه براي در امان ماندن از خطرات موجود در اينترنت و حفظ حريم شخصي، تعيين حد و مرز است. بهتر است حد و مرزهاي خود را مشخص کرده و تصميم بگيريد که قصد داريد چه نوع ديتابيسي را با سرويس ها و اپليکيشن ها به اشتراک بگذاريد. درادامه به هر قيمتي، به مرزهايي که براي خود تعيين کرده ايد پايبند بمانيد. از اين طريق، زماني که يک اپليکيشن جديد براي دسترسي به بخش هاي مختلف دستگاهتان از شما اجازه مي خواهد، آمادگي بيشتري خواهيد داشت. ضمنا براي بحث هاي آنلايني که قصد داريد در آنها شرکت کنيد نيز مرز تعيين کنيد. زمانيکه مي بينيد يک بحث، بيشتر از کمک کردن، به شما ضربه مي زند آن را به سرعت ترک کنيد. اين مرزها همچنين براي تعيين محدوديت براي زماني که ميخواهيد روي امنيت اينترنت صرف کنيد نيز کاربرد دارد.


از دسته بندي ها کمتر استفاده کنيد
افرادي که عموما اخبار را به صورت انحصاري و تخصصي از شبکه هاي اجتماعي دريافت مي کنند، خود را بيش از ديگران در معرض الگوريتم هايي قرار مي دهند که تصميم مي گيرند چه محتوايي را به آنها نمايش دهند. حال به دليل استفاده از اين نوع الگوريتم هاي پالايش اخبار، شخص عموما اخباري را مي بيند که بيشتر به منابع آن علاقه دارد و اين مساله باعث مي شود با اخبار اين منابع، بيشتر از ديگر خبرها موافق باشد. اين جداسازي افراد از طريق کننده هاي اخبار و محتوا باعث مي شود فرد در جامعه مدرن، در مقابل اخبار ديگر منابع و حتي عقايد و نظرات ديگر افراد موضع بگيرد و بيشتر از گذشته با آنها مخالفت کند. ابزارهاي آنلاين مانند Allsides و Purple Feed پلتفرم هايي هستند که اخبار و گزارش هاي سراسر دنيا را با ديدگاه هاي مختلف نمايش مي دهند وعموما اطلاعاتي را منتشر مي کنند که از نظر اکثريت جامعه سياسي مورد قبول باشد.


  • پسوردهايتان را مديريت کنيد

  • بزرگترين تهديد براي امنيت رمزعبور هاي شما، کوتاه بودن آن ها نيست، بلکه استفاده از يک رمزعبور براي چند يا همه اکانت ها است. محققان درحال طراحي نوتيفيکيشن هايي هستند که به شما اعلام ميکند کدام يک از پسوردهاي شما در سراسر دنيا توسط هکرها شناسايي شده و استفاده از آن بيش از اين به صلاح نيست. در کل، بهتر است ازرمزهاي عبور مختلف براي اکانت هايتان استفاده کنيد تا زندگي ديجيتال شما کمتر به خطر بيفتد. براي اين کار شما مي توانيد از نرم افزارهاي مديريت رمز عبور استفاده کنيد يا اينکه از روش هاي از روش هاي ساده تري مثل يادداشت کردن رمزعبور اکانت ها روي يک تکه کاغذ خيلي امن تر از استفاده از يک پسورد تکراري براي چند اکانت است. البته حتما مي دانيد که نوشتن رمزعبور بر روي کاغذ هم ميتواند خطرات امنيتي خودش را داشته باشد.




  • تاييد هويت هاي دومرحله اي را فعال کنيد

  • افزودن يک مرحله اضافه براي تاييد هويت، هنگام ورود به اکانت هاي مختلف شبکه هاي اجتماعي، ايميل و اکانت هاي بانکي مي تواند امنيت را تا حدود زيادي بالا ببرد. سيستم هاي تاييد چندهويتي مانند ارسال کد تاييد شش رقمي از طريق پيامک، يکي از معمول ترين روش هاي امروزي هستند. حال، با اينکه سيستم چندهويتي از سيستم بدون تاييد هويت بهتر است، اما بايد اين را هم درنظر داشت که ارسال پيامک حاوي کد تاييد شش رقمي هم ممکن است توسط افراد غريبه به صورت تصادفي خوانده شود و اکانت شما در خطر هک و ورود غيرمجاز قرار گيرد. افرادي که به تعويض سيم کارت هايشان عادت دارند يا به دنبال محافظت بيشتر هستند، بهتر است به دنبال يک قفل فيزيکي بروند که به کامپيوتر متصل شود و هويت آنها را براي ورود به اکانت ها تاييد کند. شايد نصب و راه اندازي اين قفل ها در ابتدا کمي زمان بر باشد، اما در حالت عادي، کار کردن با آنها خيلي سريع تر از ديگر روش هاست.


    اپليکيشن هاي بي استفاده خود را حذف کنيد
    اپليکيشن هاي موبايلي، اکثرا مي توانند موقعيت مکاني شما را به طور دقيق ثبت کنند و حتي اطلاعات مکاني شما را با تبليغ کنندگان و شرکت هاي بازاريابي به اشتراک بگذارند. قرار دادن گوشي در جيب تان مي تواند سرنخ هاي لازم را به شرکت ها درباره مکان هايي که ميرويد بدهد و حتي نشان دهد در هر محل چه مدت مانده ايد. اين اپليکيشن ها حتي مي توانند اطلاعات فني را درباره گوشي شما و حتي هويت احتمالي شما در زندگي ديجيتال تشخيص دهند که تمام اين موارد باعث به خطر افتادن امنيت ديجيتال شما مي شود. اگر از يک اپليکيشن استفاده نمي کنيد، آن را از روي گوشي خود حذف کنيد. اگر روزي به آن احتياج داشتيد، خيلي راحت مي توانيد دوباره آن را دانلود و نصب نماييد. پس بهتر است هرچه سريعتر حذف اپليکيشن هاي بي استفاده را در دستور کارتان قرار دهيد.
    اپليکيشن هاي بي استفاده را به روز نگه داريد
    شرکت هاي نرم افزاري و اپليکيشن ها هميشه نمي توانند از آسيب پذيري ها و ضعف هاي برنامه هايشان در لحظه خبر داشته باشند. همچنين ممکن است در طول زمان با ايرادهاي مختلفي در اپليکيشن خود روبه رو شوند که حفظ حريم شخصي را دچار مشکل مي کند. از طرف ديگر، بسياري از کاربران نمي دانند زماني که شرکت به روز رساني جديدي را براي اپليکيشن خود منتشر مي کند، ممکن است برخي از ايرادهاي پنهان و امنيتي اپليکيشن را برطرف کرده باشد. بنابراين پيشنهاد ما اين است که همواره سعي کنيد اپليکيشن هاي موبايلي و ويندوزي خود را به روز نگه داريد تا در مقابل آسيب پذيري هاي احتمالي در زندگي ديجيتال در امان باشيد.

    براي خريد محصولات امنيتي  کليک کنيد 


    مشخصات

    تبلیغات

    محل تبلیغات شما

    آخرین مطالب این وبلاگ

    محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

    آخرین وبلاگ ها

    برترین جستجو ها

    آخرین جستجو ها

    ونوس رایانه bts world مرزهای مشترک نوشته های یه ذهن خط خطی You Play Mobile مجله بیمه ایســـتگــاه مطالــعه اهل قلم و اندیشه فــــدکـــــ دیجی کالا