1- خوابيدن با تلفن همراه
تلفن همراه در حقيقت يک فرستنده و گيرندهي امواج الکترومغناطيس است. اين بدان معني است که از آن امواج راديويي منتشر ميشود. گرچه هنوز اثبات نشده، اما تحقيقات دربارهي تأثيرات احتمالي اين امواج بر روي مغز بعد از قرارگيري طولاني مدت در معرض آن ها، ادامه دارد. در بهترين حالت، نوتفيکيشنهاي تلفن همراه تان ميتوانند باعث بيدار شدن شما در ميانهي چرخهي خواب تان شوند. اگر خاموشي کامل تلفن همراه يا گذاشتن آن در يک اتاق ديگر برايتان مقدور نيست، آن را روي حالت پرواز بگذاريد.
2- قرار گرفتن در معرض نور آبي به مدت طولاني
يک دليل ديگر براي دور نگه داشتن تلفن همراه در هنگام خواب، نوري است که از صفحهي تلفن همراه ساطع و باعث سرکوب ملاتونين در بدن ميشود، يعني همان هورموني که چرخهي خواب تان را تنظيم ميکند. اين نور آبي باعث سردرد و بروز مشکل در چشم و بينايي هم ميشود. شبها نور صفحهي موبايل تان را کمتر و نور آبي را هم فعال کنيد.
3- استفاده از تلفن همراه با آنتن ضعيف
وقتي آنتن تلفن همراه تان ضعيف است، در واقع معنايش اين است که تلفن همراه شما در حال ارسال سيگنالي قويتر به عنوان يک فرستنده است و هر چه انرژي بيشتري از تلفن همراه شما ساطع شود، آسيب بيشتري به سلامت شما وارد خواهد شد. پزشکان توصيه ميکنند در مواقعي که آنتن ضعيف است، به جاي تلفن همراه تان از تلفن ثابت استفاده کنيد يا تلفن همراه را تا حد ممکن از خود دور نگه داريد. ضعيف بودن آنتن باعث داغ شدن گوشي هم ميشود که اين هم خود يک خطر محسوب ميشود.
4- در تماس نگه داشتن مداوم تلفن همراه با پوست
تحقيقات متعددي دربارهي رابطهي ميان استفاده از تلفنهاي همراه و بروز سرطان، به ويژه در مورد سيگنالهاي ارسالي آنها وجود دارد. اين سيگنالها نزديک به 900 مگاهرتز هستند و باعث داغ شدن تلفن همراه ميشوند. هر بار که تلفن همراه را به بدن خود نزديک ميکنيد، پوست اندکي از گرماي آن را جذب ميکند. گرچه هيچ مورد اثبات شدهي ديگري درخصوص اثر امواج راديو فرکانسي بر بدن انسان وجود ندارد، اما ميدانيم که اگر فاصلهي خود را با تلفن همراه مان حفظ کنيم، از ميزان اين جذب به اندازهي چشمگيري کاسته ميشود.
سعي کنيد هنگام صحبت با تلفن همراه از يک هدست استفاده کنيد تا از تماس آن با خود جلوگيري کنيد. اگر هم از تلفن همراه استفاده نميکنيد، آن را دور از خود نگه داريد تا کمتر در معرض آن قرار گيريد.
5- نامناسب بودن وضعيت بدن در هنگام استفاده از تلفن همراه
استفاده از تلفن همراه باعث وارد شدن صدماتي به انگشت شست مثل بروز تاندونيت (التهاب تاندون همراه با پارگيهاي ميکروسکوپي) شود. يک مشکل ديگر تکست نک (Text Neck) است که به مشکلات گردني ناشي از استفاده از تلفن همراه اطلاق ميشود. هنگام کار با تلفن همراه، وقتي گردن خود را براي نگاه کردن به صفحهي آن خم ميکنيد، مهرههاي گردني تحت فشاري قرار ميگيرند که به تدريج افزايش مييابد.
با گذشت زمان، گردن زير بار وزني ميرود که شايد 5 برابر بيشتر از وزن واقعي سر باشد. اين مسأله باعث گردن درد و بروز ناهنجاري در فرم بدن ميشود. تلفن همراه را در همان ارتفاع چشم هايتان بگيريد و گردن را تا حد ممکن صاف نگه داريد.
منبع "khabar-fouri.com"
درباره این سایت